Doorgaan naar hoofdcontent

Even voorstellen


Hallo!
Mijn naam is Yvonne. Door mensen in mijn omgeving word ik vaak Yvon genoemd. Vandaar de naam van deze blog.
Deze blog is halverwege mijn eerste pabo stage begonnen. Het maken van lesmateriaal en leerzame lesactiviteiten lag me goed en kon ik passen maken voor de kleutergroep waar ik op dat moment elke week een dagje was. Ik ontdekte ideeën van andere juffen en gebruikte die al graag waardoor ik op het idee kwam om ook een blog te beginnen. Nu ik al een aantal jaar afgestudeerd ben, zit ik nog vol ideeën die ik op deze plek met jullie mag delen.
Waarschijnlijk is het wel te zien dat het grootste gedeelte van de activiteiten op het jonge kind gericht is. Tijdens die eerste stage ben ik van het jonge kind gaan houden. Mede daardoor heb ik lessen gevolgd voor specialist Jonge kind in het laatste jaar aan de pabo.
Hopelijk mag ik jullie de komende tijd blijven verrassen met leerzame lesideeën en interessante websites, handigheidjes en artikelen. Ik schrijf alleen iets als de tijd het toelaat, maar altijd met veel plezier! Verder ben ik vaak actief op social media, dus wil je op de hoogte blijven, like of volg me dan.

Schroom niet om contact op te nemen als er vragen of opmerkingen zijn!
Je kunt me bereiken via de mail, Facebook en Twitter.
Groetjes!Reacties