Doorgaan naar hoofdcontent

Sinterklaas bingoverhaal incl. kaarten

Op internet kwam ik een leuk sint bingoverhaal tegen. Deze heb ik als basis genomen om er een sintverhaal van te maken een beetje gebaseerd op de zielenpiet die een paar jaar geleden in het Sinterklaasjournaal te zien was.

Even een voorproefje:
Er was eens 1 oude Sinterklaas en hij had 47 zwarte pieten.
De pieten pakten 38 pakjes in en zetten 30 zakken pepernoten klaar. De zielenpiet wilde dit echter niet doen, want ze had al 21 dagen heimwee naar haar moeder in Spanje. Ze pakte haar koffer en vulde deze met 4 knuffels en 17 onderbroeken. Als de pieten geteld zijn door de huispiet blijkt er één piet verdwenen! Iedereen is in rep en roer en gaat op zoek...

De getallen van 1 tot en met 50 komen in deze versie van het bingoverhaal aan bod. De originele versie van internet bevat de getallen van 1 tot en met 90. Deze is hier te downloaden.

Ik heb er meteen even bingokaarten bij gezocht die ik gratis kon downloaden via deze website. Er zitten 30 kaarten in het document.

Wil je tijdens de festiviteiten rond Sinterklaas deze leuke bingo spelen, download de documenten dan hieronder!

Klik hier of klik op de afbeelding hieronder om het bingoverhaal t/m 50 te downloaden. LET OP! Schrijf zelf nog even de stad of het dorp op waar jouw sinterklaasverhaal zich afspeelt ;)

Klik hier of klik op de afbeelding hieronder om de bingokaarten t/m 50 te downloaden.

Veel plezier ermee!


Reacties