Doorgaan naar hoofdcontent

2 leuke knutsels voor de eerste schoolweek

De eerste schoolweek komt alweer in zicht. Wat is het fijn om lekker uit te kunnen slapen, om een mooie reis te maken en om ongestoord leuke ideetjes voor in de klas op te doen. 

Ik was alvast op zoek naar leuke knutsels om te doen in de eerste schoolweek. Deze twee vond ik te leuk om niet te delen.

Allereerst kwam ik een pin tegen waarop je je eigen naam kunt maken in regenboogkleuren. Het ziet er echt supervrolijk uit en je kunt ze ook leuk op een deur of muur bij elkaar hangen met de tekst 'dit is groep ...' of iets dergelijks.

Zelf heb ik het ook even uitgeprobeerd en het kost best veel tijd, maar het werkt wel heel ontspannend. Heb je of wil je minder tijd aan dit projectje besteden, print dan de namen alvast uit en knip de blaadjes kleiner.
Voor de kleuters kwam ik deze eenvoudige en snelle knutsel tegen. Je zou het ook met andere plakfiguurtjes (bloemetjes, driehoekjes, noem maar op) kunnen doen. Dat maakt het nog vrolijker.
Hopelijk genieten jullie nog even van de vakantie, maar wil je meer tips voor de eerste schooldag en schoolweek? Kijk eens op mijn Pinterestbord!

Veel plezier ermee!Reacties