Doorgaan naar hoofdcontent

Stoplichtletters- en klanken waarmee je woorden kunt maken

Via Facebook kreeg ik een berichtje van juf Angelique. Ze vroeg of ik de stoplichtletters- en klanken aan wilde passen zodat ze deze kan gebruiken om woorden mee te maken. Zo hebben de kinderen houvast tijdens het schrijven van de woorden.

Dat moet toch lukken dacht ik, dus vandaar deze drie nieuwe documenten waarin de stoplichtletters- en klanken op een klein formaat op het papier staan.

Je kunt ze zelf uitknippen en op een blad plakken om als werkblad voor de kinderen te gebruiken. Het zijn er genoeg, want alle letters staan er maar liefst zes keer op en alle klanken staan er drie keer op.

Ik heb ook een versie gemaakt waar om alle letters hokjes staan, zodat de kinderen ze zelf makkelijk uit kunnen knippen.

Ten slotte zit er nog een document bij waarin een overzicht van alle stoplichtletters en -klanken is opgenomen. Handig voor jezelf en de kinderen.

Klik hier of klik op de afbeelding om het uitgebreide document waar alle stoplichtletters en -klanken zes keer op staan te downloaden.

Klik hier of klik op de afbeelding om het document te downloaden waar alle stoplichtletters en -klanken een kader hebben.

Klik hier of klik op de afbeelding om het document waar alle stoplichtletters en -klanken één keer op staan te downloaden.
Veel schrijfplezier ermee!


Reacties